Bağlantılara atla
T-Kart Online Eğitimi

T-Kart Online Eğitimi

T-kart (Proses Denetimi) Online Eğitimi TAYSAD İş Birliğiyle Gerçekleşti.

T-kart denetimi, yöneticilerin çalışanlarla prosesin olduğu yerde birebir iletişim kurabilmelerini ve belirlenen problemlerin çözüm sürecinin hızla başlamasını sağlar. Rekabetçi olabilmek için ihtiyacımız olan sürekli gelişimdir. Gelişimi sürekli hale getirmek ise, ancak sürekli takip ve devriye sistemi ile mümkündür. Hiç kimse varlığından haberdar olmadığı bir problem hakkında çözüm isteyemez, üretemez. Hangi hatlarda sorun var ya da uygulamaya başladığımız yeni metot/standart uygun mudur… gibi soruların cevabını ancak görsel denetim sistemi ile bulabiliriz. Görsel Denetim Sistematiği aynı zamanda, iş güvenliği, kalite, maliyet, teslimat, motivasyon, çevre hedeflerine ulaşabilmek, mevcut proseslerin doğru uygulandığının kontrolünü yapmak ve geliştirmek için en iyi sistemdir.

TAYSAD ile birlikte gerçekleştirdiğimiz online ve sahada uygulamaya yönelik eğitimler devam ediyor.  Bu bağlamda danışman ve eğitmenlerimizden Melike Kartal tarafından verilen ‘T-Kart (Proses Denetimi) Online Eğitimi’nde, ‘Kamishibai’ nedir, görsel pano nasıl hazırlanır ve kaç tiptir, kaç tip kart hazırlanır ve kart sayısı, denetçi sayısı, döngü nasıl hesaplanır gibi konular anlatıldı. Tam gün süren 25 Mart tarihli eğitimde katılımcılar konuyla ilgili sorularına cevap buldular.

T-kart Online Eğitimi sonrası öğrendiklerini devreye almak üzere tüm katılımcılara, eğitmenimize ve TAYSAD’a teşekkür ediyor; başarılar diliyoruz.

Bu içeriği beğendiniz mi?
T-Kart Online Eğitimi

Yorum Yap

Share via
Copy link
Powered by Social Snap