Bağlantılara atla
Standart İş Eğitimi Tamamlandı

Standart İş Eğitimi Tamamlandı

Standart İş , operatörün yaptığı işin kalite, maliyet, süre hedeflerini; iş güvenliği ve 5S kurallarını sürekli olarak gerçekleştirmesini sağlayan, tanımlı, görsel, kolay anlaşılır iş yapış yöntemidir. Kaizen’in temelidir çünkü standartların olmadığı yerde iyileşme de yapılamaz.

Eğitmen ve danışmanlarımızdan Melike Kartal tarafından verilen Standart İş Online Eğitimi’ zoom üzerinden yapıldı. 1 Nisan tarihinde TAYSAD iş birliğiyle gerçekleşen online eğitimde bizzat işi yapan çalışanların yaptıkları işlerin analizlerini ve formlarını nasıl hazırlayacakları, bu kültürün nasıl kurulacağı, yönetileceği ve geliştirileceği anlatıldı.

Yoğun ilgi görmesi nedeniyle tekrarlanacak olan eğitimi kaçırdıysanız 12 Mayıs tarihi için veya diğer eğitimlerimiz için kayıt olabilirsiniz.

Standart İş kavramı operatörün yaptığı işin kalite, maliyet, süre hedeflerini; iş güvenliği ve 5S kurallarını uygulayarak sürekli olarak gerçekleştirmesini sağlayan, tanımlı, görsel, kolay anlaşılır ve tüm çalışanlar tarafından aynı şekilde bilinen, aynı şekilde uygulanan iş yapış yöntemidir. Bu sayede değişkenlikler ortadan kalkar, işin kalitesi, maliyeti ve süresi işi yapan kişiye bağlı olmaktan çıkar.

Standart İş Online Eğitim Bilgileri

» Standart Operasyon Nedir ve Faydaları
» Toyota Standart — İş Uygulamaları
» Standart Operasyon Örnekleri
» Standart Operasyon Hazırlama Adımları
» Standart Operasyonda İş Analizi

» Ergonomi
» İş Metodu İyileştirme Uygulamaları
» Standart Operasyon Formlarının Hazırlanması
» Standart-İş Eğitimleri, Yönetim ve Gelişim Sisteminin Kurulması

Bu içeriği beğendiniz mi?
Standart İş Eğitimi Tamamlandı

Yorum Yap

Share via
Copy link
Powered by Social Snap