Bağlantılara atla
TAYSAD 23 Şubat 2024 Bulgaristan Alım Heyeti / İdealkoç

TAYSAD 23 Şubat 2024 Bulgaristan Alım Heyeti / İdealkoç

TAYSAD ve T.C. Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde yapılan ve İdealkoç olarak danışmanlığını yaptığımız Ur-Ge Projemiz kapsamında gerçekleştirilen alım heyeti faaliyeti 23 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi. İdealkoç kurucu ortağı Ömer Faruk Tezcan’ın geçtiğimiz yıl sonunda yaptığı Bulgaristan ziyareti ile alım heyeti faaliyetinin ilk adımı atılmış oldu.

Otomotiv tedarik sanayinde Bulgaristan ile Türkiye arasındaki iş birliğini güçlendirmek için önemli bir aşama kaydedilmiş oldu. Alım heyetine iki ülkeden toplam 18 kurum katıldı ve Türk ile Bulgar otomotiv tedarik firmalarının birbirlerine yaptıkları sunumlar etkinliği daha da değerli kıldı.

Heyet sırasında gerçekleştirilen ikili iş görüşmeleri ve tanışma oturumları, potansiyel iş birliklerine zemin hazırladı. Bulgular ve öneriler kısmında, katılımcıların memnuniyeti ve geleceğe yönelik beklentileri, bu tür etkinliklerin sektörel iş birliği için ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

İdealkoç kurucu ortağı Ömer Faruk Tezcan; “Uluslararası rekabetçiliğe katkı veren bu projenin paydaşlarından biri olmaktan gurur duyuyoruz, bize bu fırsatı veren TAYSAD Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri DerneğiT.C. Ticaret BakanlığıAutomotive Cluster BulgariaBulgarianinvestments ve kümelenme projemizdeki beraber çalıştığımız firmalarımıza ARaymondCDMMobilMutlu AküNSKETEL Rubber – Oto Çığ A.Ş., Sistem Teknik ve Yepsan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye belirtti.

Bu içeriği beğendiniz mi?
TAYSAD 23 Şubat 2024 Bulgaristan Alım Heyeti / İdealkoç

Yorum Yap

Görüşme Başlat
Merhaba 👋
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap