Bağlantılara atla
4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi

4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ve TAYSAD liderliğinde 4. kez yürütmüş olduğumuz “Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme” (UR-GE) İş Mükemmelliği projeleri tam hızla devam ediyor.

Projenin hedefi, Türk otomotiv tedarikçilerini küresel ölçekte rekabetçi firmalar haline getirerek, pazarın talep ettiği yenilikçi ürünleri yüksek kalite, düşük maliyet ve kısa süre içinde geliştirme ve üretme kapasitelerini artırmaktır. Bu bağlamda, Kasım ayında başlayan 4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi üç aşamalı olarak toplamda uygulama çalışmaları bir yıl boyunca devam edecektir. 

Proje sürecinde tüm küme firmaları, eğitmen ve danışmanlarımız gerek eğitim gerekse firma içi uygulama çalışmalarına takım çalışması içinde ve yoğun bir enerji ile katılım sağlamıştır.

Projede Değer Akış Haritalama, Standart İş, Değer Yönetimi gibi konuların yanı sıra Çevik (Agile) Proje Yönetimi ve Dijital Dönüşüm gibi güncel yönetim teknikleri alanlarında da eğitim ve danışmanlık verilmektedir. Bu süreçte her firmanın ihtiyaçlarına özel tasarlanmış uygulama projeleriyle sahada gerçek kazanımlar elde edilmesi hedeflenmektedir.

İdealkoç olarak katılımcılarla birlikte yürüttüğümüz çalışmalardaki amacımız, firmaların ihracatlarını artırmalarını ve gerçek kazanımlarla tasarruf etmelerini sağlamaktır.

Faz 2 çalışmaları 13 Temmuz’da tamamlanan proje için 18 Temmuz tarihinde firmaların hangi konularda nasıl ve ne kadar iyileşme, fayda ve kazanç sağladıklarını sunum olarak ‘Kapanış Toplantısı’nda paylaşılmıştır. 15 Ağustos tarihinde ise Faz3 çalışmalarımız aynı hızda devam edecektir.

Bu içeriği beğendiniz mi?
4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi

Yorum Yap

Share via
Copy link
Powered by Social Snap