Bağlantılara atla
4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi II. Faz Tamamlandı.

4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi II. Faz Tamamlandı.

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile yürütülen TAYSAD İş Mükemmelliği (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi) URGE Projesi 4. Kümesi’nin ikinci fazı tamamlandı.

18 Temmuz Salı günü gerçekleştirilen Faz II Kapanış Toplantısı’nda T.C. Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanı Deniz Koray Tunçel, TAYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ayabakan, TAYSAD Genel Sekreteri Sevgi Özçelik ve İdealkoç Genel Müdürü Faruk Tezcan açılış konuşmalarını yaptı.

4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi II. Faz Tamamlandı.

Sunuculuğunu eğitmen ve danışmanlarımızdan Melike Kartal’ın üstlendiği projenin kapanış toplantısında, farklı sektör ve şehirlerden 11 firma küme kapsamında yaptıkları örnek projelerini ayrı ayrı sunumlarla paylaştı. Proje sayesinde kayıp, israf ve stoklarda azalma, maliyet, kazanç, kalite ve yetkinliklerde artış gibi iyileştirmeler ölçülebilir verilerle gösterildi.

Tüm sunumlar;

  • Zaman kullanımı, anlatım, açıklık,
  • Problem çözme vb yalın araç kullanımı,
  • Yaklaşım ve çözümdeki yaratıcılık,
  • Takımdaki her paydaşın katkısı,
  • Etki, kazanım ve uygulanabilirlik olmak üzere 5 başlığa göre QR kod ile kısa bir form doldurularak izleyiciler tarafından puanlandırıldı.

Tatlı bir rekabet ortamı yaratıldığı yarışmada katılımcıların oylarıyla seçilen ilk 3 firma ödüllerini aldı. Ödüller danışman ve eğitmenlerimizden Mehmet Can, Ece Usluel ve Gökhan Kuzu tarafından verildi.

4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi II. Faz Tamamlandı.

Kapanış toplantısında sadece yarışma düzenlemek veya ödül vermek değil firmaların başarı ve gelişiminin devamlılığını sağlamak, emeği geçenleri onurlandırmak ve katılımcılar arasında motivasyon – sinerji yaratmak hedeflendi.

İdealkoç Genel Müdürü Ömer Faruk Tezcan, başarı için gelişim, eğitimin ve veriye dayalı bir yönetim sisteminin benimsenmesinin gerekliliğine vurgu yaparken üst yönetimin desteğinin, katılımının ve liderliğin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Bu doğrultuda, TC. Ticaret Bakanlığı’na, TAYSAD’a, tüm katılımcılara, projede emeği geçen herkese ve danışmanlarımıza teşekkür ediyoruz.

URGE Projesiyle, sürekli gelişim ve insana saygı doğrultusunda uluslararası rekabetçiliğinin artmasını, tam zamanında, istenilen kalite ve maliyette ürün/hizmet sunulmasını sağlamak üzere hep birlikte daha az israfla daha verimli çalışmaya gayret ediyoruz.

Bu içeriği beğendiniz mi?
4. TAYSAD İş Mükemmelliği URGE Projesi II. Faz Tamamlandı.

Yorum Yap

Share via
Copy link
Powered by Social Snap