Bağlantılara atla
Kaizen Online Eğitimi

Kaizen Online Eğitimi

Kaizen Online Eğitimi Tamamlandı. 

Kaizen’in temel amacı şirketlerin daha az maliyetle, daha kaliteli ve daha hızlı iş yapmalarını sağlamaktır. Bu amacın gerçekleşmesini zorlaştıran durumlar engellenmelidir. Ancak öncelikle bu engeller herkes tarafından görülmeli ve kabul edilmelidir.

Kaizen bir takım çalışmasıdır. Aynı amaç ile bir araya gelen takım hedeflerine ulaşmak için önlerindeki engelleri kaldırmakla uğraşır. Fakat, sadece engeli kaldırmak ya da problemi çözmek yetmez. Yapılan aksiyonların ve elde edilen çözümlerin sürekliliği için standartlaşmaya ihtiyaç vardır. Bu sebeple Kaizen’i oluşturan adımların takip edilmesi ve adım adım ilerlenmesi önemlidir.

Danışman ve eğitmenlerimizden Melike Kartal tarafından verilen ‘Kaizen – Sürekli İyileştirme Eğitimi’ Taysad iş birliği ile 27 Ekim tarihinde online olarak yapıldı. Eğitim, Kaizen çeşitlerinin neler olduğu, Kobetsu (12 adım) Kaizen tanımı, adımları ve  bu sistematiğin nasıl devreye alınacağı, tüm çalışanların gelişimin içine katılacağı gibi sorulara cevap niteliğinde gerçekleşti. Eğitmenimize, TAYSAD’a ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor; öğrendiklerini uygulamak üzere çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu içeriği beğendiniz mi?
Kaizen Online Eğitimi

Yorum Yap

Share via
Copy link
Powered by Social Snap