Bağlantılara atla
Kaizen Online Eğitimi Tamamlandı

Kaizen Online Eğitimi Tamamlandı

TAYSAD İşbirliği ile Kaizen Online Eğitimi

Kaizen’in temel amacı şirketlerin daha az maliyetle, daha kaliteli ve daha hızlı iş yapmalarını sağlamaktır. Bu amacın karşısındaki tüm problemler giderilmelidir. Ancak öncelikle bu engeller herkes tarafından görülmeli ve kabul edilmelidir. Kaizen bir takım çalışmasıdır. Aynı amaç ile bir araya gelen takım hedeflerine ulaşmak için önlerindeki engelleri kaldırmakla uğraşır. Ancak sadece engeli kaldırmak ya da problemi çözmek yetmez. Yapılan aksiyonların ve elde edilen çözümlerin sürekliliği için standartlaşma büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple Kaizen’i oluşturan adımların takip edilmesi ve adım adım ilerlenmesi önemlidir.

TAYSAD iş birliği ile gerçekleştirilen ve en çok ilgi gören eğitimlerimizden olan ‘Kaizen Online Eğitimi’ tamamlandı. Konusunda uzman danışman ve eğitmenlerimizden Melike Kartal tarafından verilen online eğitim 12 Aralık tarihinde gerçekleşti.

Eğitimde, Kaizen çeşitlerinin neler olduğu ve özellikle Kobetsu ( 12 adım) Kaizen tanımı, adımları ve  bu sistematiğin nasıl devreye alınacağı, tüm çalışanların gelişimin içine dahil edileceği gibi sorular için cevap niteliğindeki online eğitim tam gün sürdü. Eğitmenimize, TAYSAD’a ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu içeriği beğendiniz mi?
Kaizen Online Eğitimi Tamamlandı

Yorum Yap

Share via
Copy link
Powered by Social Snap